Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Expanse

The Expanse

08/09/2017 | 1 kommentar

Se The Expanse på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper, Wes Chatham
Spilletid: 60 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: To århundreder ud i fremtiden forbinder en savnet person en betjent fra Asteroidebæltet, en kaptajn på et fragtskib og en diplomat, som forsøger at afværge en krig.


Se The Expanse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Expanse (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Expanse (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Expanse herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Expanse er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Expanse (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til The Expanse

  1. Mr secret - kl. 00:05, 12-09-2017:

    Set fedt tavshow

    Skriv kommentar