Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Expanse

The Expanse

02/10/2018 | Flixfilm

The Expanse på Netflix

Produktionsår: 2015–2022
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: To århundreder ud i fremtiden forbinder en savnet person en betjent fra Asteroidebæltet, en kaptajn på et fragtskib og en diplomat, som forsøger at afværge en krig.Se The Expanse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Expanse (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Expanse på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Expanse (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Expanse (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Expanse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Expanse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Expanse

  1. Mr secret - kl. 00:05, 12-09-2017:

    Set fedt tavshow

Skriv kommentar