Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Expendables 2

The Expendables 2

03/01/2018 | Flixfilm

Se The Expendables 2 på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Simon West
Skuespillere: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren
Spilletid: 103 min
Land: USA, Germany, Bulgaria, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: The Expendables genforenes til det, der burde være en nem arbejdsdag, men en af deres egne mænd bliver myrdet på jobbet, og jagten på hævn starter.

The Expendables 2 havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Expendables 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Expendables 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Expendables 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Expendables 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Expendables 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar