Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Expendables

The Expendables

03/01/2018 | Flixfilm

Se The Expendables på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Sylvester Stallone
Skuespillere: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren
Spilletid: 103 min
Land: USA, Bulgaria, Spain, Germany
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En lejesoldat leder en lurvet gruppe lejemordere, der får til opgave at vælte en sydamerikansk tyran – et job, som ingen officiel militær enhed vil røre.

The Expendables havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Expendables på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Expendables ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Expendables stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Expendables, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Expendables er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar