Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Extraordinary Tale of the Times Table

The Extraordinary Tale of the Times Table

04/06/2022 | Flixfilm

The Extraordinary Tale of the Times Table på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En isoleret kvinde sender 1212 breve til fremmede. Kun én svarer hende, og de bliver forelskede – men deres eventyr har en mørk side.Se The Extraordinary Tale of the Times Table på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Extraordinary Tale of the Times Table havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Extraordinary Tale of the Times Table på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Extraordinary Tale of the Times Table ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Extraordinary Tale of the Times Table stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Extraordinary Tale of the Times Table, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Extraordinary Tale of the Times Table er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar