Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill

The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill

17/11/2021 | Flixfilm

The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens han prøver at leve et normalt liv, må en farlig lejemorder finde ud af at beskytte en ung kvinde og konfrontere en hævntørstig mand – helt uden at dræbe nogen!

The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill på YouTube.Se The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar