Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fable

The Fable

17/11/2021 | Flixfilm

The Fable på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Comedy
Instruktion: Kan Eguchi
Skuespillere: Jun'ichi Okada, Fumino Kimura, Mizuki Yamamoto
Spilletid: 123 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En professionel lejemorder bliver tvunget til at holde lav profil og ikke dræbe nogen i et år, men folk fra underverdenen begynder at true hans nye stille og rolige liv.

The Fable havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fable på YouTube.Se The Fable på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Fable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar