Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fabulous Ice Age

The Fabulous Ice Age

03/02/2014 | Flixfilm

Se The Fabulous Ice Age på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Family, History
Instruktør: Keri Pickett
Skuespillere: Stephanie Andros, Denise Benoit-Eby, Roy Blakey, Douglas Breniser
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne dokumentar handler om de storslåede amerikanske isshows, der gennem årtier dominerede familieunderholdningen med deres blændende numre.


Se The Fabulous Ice Age på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Fabulous Ice Age havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fabulous Ice Age ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fabulous Ice Age herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fabulous Ice Age er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fabulous Ice Age stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar