Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fabulous

The Fabulous

04/11/2022 | Flixfilm

The Fabulous på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chae Soo-bin, Choi Min-ho
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: N/A

Handling: Fire bedste venner jagter deres drømme i den konkurrenceprægede modeverden, samtidig med at de skal klare krævende jobs, romantiske dilemmaer og vilde byture.

The Fabulous (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fabulous på YouTube.Se The Fabulous på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Fabulous (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fabulous (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fabulous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fabulous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar