Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Face at the Window

The Face at the Window

22/10/2022 | Flixfilm

The Face at the Window på Netflix

Produktionsår: 1939
Genre: Drama, Horror
Instruktion: George King
Skuespillere: Tod Slaughter, John Warwick, Aubrey Mallalieu
Spilletid: 65 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En bankansat bliver anklaget for at være den mystiske varulveagtige morder, der hærger gaderne i 1800-tallets Paris, og sætter sig for at finde den virkelige forbryder.Se The Face at the Window på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Face at the Window havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Face at the Window på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Face at the Window ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Face at the Window stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Face at the Window, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Face at the Window er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar