Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Faculty

The Faculty

01/11/2014 | Flixfilm

Se The Faculty på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktør: Robert Rodriguez
Skuespillere: Jordana Brewster, Clea DuVall, Laura Harris, Josh Hartnett
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: På en helt almindelig skole i en helt almindelig by begynder lærerne pludselig at opføre sig underligt. Kun eleverne Casey og Delilah kan se, at noget er galt. Helt galt…


Se The Faculty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Faculty havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Faculty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Faculty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Faculty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Faculty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar