Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Faculty

The Faculty

01/11/2014 | Flixfilm

The Faculty på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Robert Rodriguez
Skuespillere: Jordana Brewster, Clea DuVall, Laura Harris
Spilletid: 104 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: På en helt almindelig skole i en helt almindelig by begynder lærerne pludselig at opføre sig underligt. Kun eleverne Casey og Delilah kan se, at noget er galt. Helt galt…

The Faculty havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Faculty på YouTube.Se The Faculty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Faculty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Faculty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Faculty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Faculty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar