Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Fade

22/10/2022 | Flixfilm

The Fade på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary, Comedy, Drama
Instruktion: Andy Mundy-Castle
Skuespillere: N/A
Spilletid: 76 min
Land: United Kingdom, Jamaica, Ghana, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Kig ind gennem barbersalonens vindue og ind i barberernes ugentlige rutiner og eventyr i Ghana, Jamaica, USA og Storbritannien.Se The Fade på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Fade havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fade på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Fade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar