Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Fall

28/10/2016 | Flixfilm

Se The Fall på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Tarsem Singh
Skuespillere: Catinca Untaru, Justine Waddell, Lee Pace, Kim Uylenbroek
Spilletid: 117 min
Land: USA, South Africa, India
Sprog: English, Romanian, Latin
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Da politiet i Belfast kører fast i undersøgelsen af en lang række mord, hentes kriminalbetjenten Stella Gibson ind for at hjælpe med efterforskningen.


Se The Fall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Fall havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fall herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar