Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Fall

28/10/2016 | Flixfilm

The Fall på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktion: Tarsem Singh
Skuespillere: Lee Pace, Catinca Untaru, Justine Waddell
Spilletid: 117 min
Land: United States, South Africa, India
Sprog: English, Romanian, Latin
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Da politiet i Belfast kører fast i undersøgelsen af en lang række mord, hentes kriminalbetjenten Stella Gibson ind for at hjælpe med efterforskningen.Se The Fall på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Fall havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fall på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Fall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar