Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Falls

The Falls

29/01/2022 | Flixfilm

The Falls på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Mong-Hong Chung
Skuespillere: Alyssa Chia, Gingle Wang, Yi-wen Chen
Spilletid: 129 min
Land: Taiwan
Sprog: Chinese, Min Nan
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter at have været tvunget i COVID-19-karantæne sammen er en mor og datter nødt til at forholde sig til spændingerne i deres forhold og deres personlige problemer.

The Falls havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Falls på YouTube.Se The Falls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Falls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Falls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Falls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Falls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar