Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fame Game

The Fame Game

25/02/2022 | Flixfilm

The Fame Game på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Madhuri Dixit, Sanjay Kapoor, Manav Kaul
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da Indiens mest berømte skuespiller forsvinder, afdækker eftersøgningen de smertefulde sandheder bag den perfekte facade omkring hendes liv og familie.

The Fame Game (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fame Game på YouTube.Se The Fame Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Fame Game (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fame Game (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fame Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fame Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar