Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Family

The Family

09/08/2019 | Flixfilm

The Family på Netflix

Produktionsår: 2020–2021
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ibrahim Al Hajjaj, Darin Al Bayed
Spilletid: N/A
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: N/A

Handling: En gådefuld konservativt kristen gruppe kendt som Familien har enorm indflydelse i Washington, D.C. og har verdensomspændende ambitioner.

The Family (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Family på YouTube.Se The Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Family (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Family (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Family

  1. jan - kl. 14:53, 09-08-2019:

    Indspilningsår: 2020

Skriv kommentar