Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Family

The Family

09/08/2019 | Flixfilm

Se The Family på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En gådefuld konservativt kristen gruppe kendt som Familien har enorm indflydelse i Washington, D.C. og har verdensomspændende ambitioner.


Se The Family på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Family (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Family (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Family:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Family (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Family

  1. jan - kl. 14:53, 09-08-2019:

    Indspilningsår: 2020

    Skriv kommentar