Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Family Fang

The Family Fang

01/09/2017 | Flixfilm

Se The Family Fang på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Mystery
Instruktør: Jason Bateman
Skuespillere: Jason Bateman, Nicole Kidman, Harris Yulin, Jason Butler Harner
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: To voksne søskende vender modvilligt tilbage til deres kunstneriske forældres hjem, men tingene tager en drejning, da mor og far forsvinder.


Se The Family Fang på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Family Fang havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Family Fang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Family Fang:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Family Fang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Family Fang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar