Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Family Fang

The Family Fang

01/02/2021 | Flixfilm

The Family Fang på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Mystery
Instruktion: Jason Bateman
Skuespillere: Jason Bateman, Nicole Kidman, Kathryn Hahn
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: To voksne søskende vender modvilligt tilbage til deres kunstneriske forældres hjem, men tingene tager en drejning, da mor og far forsvinder.

The Family Fang havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Family Fang på YouTube.Se The Family Fang på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Family Fang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Family Fang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Family Fang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Family Fang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar