Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Family Stone

The Family Stone

13/05/2015 | Flixfilm

Se The Family Stone på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Thomas Bezucha
Skuespillere: Claire Danes, Diane Keaton, Rachel McAdams, Dermot Mulroney
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, American Sign Language
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Selvom deres forhold fungerer fint hjemme på Manhattan, falder tingene fra hinanden, da de tilknappede Everett og Meredith besøger forstæderne.


Se The Family Stone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Family Stone havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Family Stone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Family Stone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Family Stone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Family Stone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar