Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Family Stone

The Family Stone

13/05/2015 | Flixfilm

The Family Stone på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Thomas Bezucha
Skuespillere: Dermot Mulroney, Sarah Jessica Parker, Claire Danes
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English, American Sign
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Selvom deres forhold fungerer fint hjemme på Manhattan, falder tingene fra hinanden, da de tilknappede Everett og Meredith besøger forstæderne.

The Family Stone havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Family Stone på YouTube.Se The Family Stone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Family Stone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Family Stone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Family Stone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Family Stone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar