Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Family That Sings Together: The Camargos

The Family That Sings Together: The Camargos

09/12/2021 | Flixfilm

The Family That Sings Together: The Camargos på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Omgivet af venner og familie mødes Zezé Di Camargo og datteren Wanessa for at bruge noget tid sammen og arbejde kreativt i denne eksklusive realityserie.

The Family That Sings Together: The Camargos (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Family That Sings Together: The Camargos på YouTube.Se The Family That Sings Together: The Camargos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Family That Sings Together: The Camargos (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Family That Sings Together: The Camargos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Family That Sings Together: The Camargos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Family That Sings Together: The Camargos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar