Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Family Way

The Family Way

01/01/2022 | Flixfilm

The Family Way på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: John Boulting, Roy Boulting
Skuespillere: Hayley Mills, Hywel Bennett, Avril Angers
Spilletid: 115 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Et nygift par er ivrige efter at fuldbyrde ægteskabet, men de må udskyde projektet, da de midlertidigt er nødt til at bo sammen med gommens forældre.

The Family Way havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Family Way på YouTube.Se The Family Way på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Family Way ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Family Way stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Family Way, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Family Way er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar