Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Farmer’s Wife

The Farmer’s Wife

01/09/2021 | Flixfilm

The Farmer’s Wife på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: David Berlatsky
Skuespillere: Gary Conway, Angel Tompkins, Michael Dante
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter hans datter bliver gift, kæmper en rig men ensom enkemand med at finde den perfekte kone med hjælp fra sin elskovssyge hushjælp.

The Farmer’s Wife havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Farmer’s Wife på YouTube.Se The Farmer’s Wife på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Farmer’s Wife ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Farmer’s Wife stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Farmer’s Wife, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Farmer’s Wife er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar