Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fast and the Furious: Tokyo Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

17/04/2020 | Flixfilm

Se The Fast and the Furious: Tokyo Drift på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Justin Lin
Skuespillere: Lucas Black, Damien Marzette, Trula M. Marcus, Zachery Ty Bryan
Spilletid: 104 min
Land: USA, Germany, Japan
Sprog: English, Japanese, Portuguese
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I den tredje film i den populære filmserie flytter gaderacerkøreren Sean Boswell til Tokyo, hvor han er blevet sendt hen af sine bekymrede familiemedlemmer.Se The Fast and the Furious: Tokyo Drift på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fast and the Furious: Tokyo Drift havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fast and the Furious: Tokyo Drift ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Fast and the Furious: Tokyo Drift:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fast and the Furious: Tokyo Drift er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fast and the Furious: Tokyo Drift stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar