Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fast and the Furious

The Fast and the Furious

07/04/2021 | Flixfilm

The Fast and the Furious på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Rob Cohen
Skuespillere: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez
Spilletid: 106 min
Land: United States, Germany
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En strisser under dække infiltrerer et racerhold i Los Angeles, der mistænkes for lastbilkapringer, og forelsker sig uventet i bandelederens søster.

The Fast and the Furious havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fast and the Furious på YouTube.Se The Fast and the Furious på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Fast and the Furious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fast and the Furious stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fast and the Furious, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fast and the Furious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar