Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fast and the Furious

The Fast and the Furious

17/04/2020 | Flixfilm

Se The Fast and the Furious på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Rob Cohen
Skuespillere: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster
Spilletid: 106 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En strisser under dække infiltrerer et racerhold i Los Angeles, der mistænkes for lastbilkapringer, og forelsker sig uventet i bandelederens søster.Se The Fast and the Furious på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fast and the Furious havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fast and the Furious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Fast and the Furious:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fast and the Furious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fast and the Furious stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar