Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fast and the Furious

The Fast and the Furious

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se The Fast and the Furious på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Rob Cohen
Skuespillere: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster
Spilletid: 106 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: En strisser under dække infiltrerer et racerhold i Los Angeles, der mistænkes for lastbilkapringer, og forelsker sig uventet i bandelederens søster.


Se The Fast and the Furious på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fast and the Furious havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fast and the Furious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fast and the Furious herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fast and the Furious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fast and the Furious stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar