Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fate of the Furious

The Fate of the Furious

24/03/2019 | Ingen kommentarer

Se The Fate of the Furious på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: F. Gary Gray
Skuespillere: Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez
Spilletid: 136 min
Land: China, USA, Japan
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: En hensynsløs cyberterrorist tvinger Dom til at vende sig mod Letty og holdet, så alt, hvad de har opbygget, kommer i fare. Men de vil ikke lade ham slippe så let.


Se The Fate of the Furious på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fate of the Furious (Fast & Furious 8) havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fate of the Furious (Fast & Furious 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fate of the Furious herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fate of the Furious (Fast & Furious 8) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fate of the Furious stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar