Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fate of the Furious

The Fate of the Furious

17/04/2020 | Flixfilm

Se The Fate of the Furious på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Crime, Thriller
Instruktør: F. Gary Gray
Skuespillere: Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez
Spilletid: 136 min
Land: China, USA, Japan
Sprog: English, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En hensynsløs cyberterrorist tvinger Dom til at vende sig mod Letty og holdet, så alt, hvad de har opbygget, kommer i fare. Men de vil ikke lade ham slippe så let.Se The Fate of the Furious på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fate of the Furious (Fast & Furious 8) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fate of the Furious (Fast & Furious 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Fate of the Furious:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fate of the Furious (Fast & Furious 8) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fate of the Furious stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til The Fate of the Furious

  1. Claus - kl. 12:59, 19-04-2020:

    Den er ikke på netflix endnu?

  2. Henrik - kl. 14:49, 19-04-2020:

    Jeg kan ikke finde den på Netflix.

    Skriv kommentar