Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Father Who Moves Mountains

The Father Who Moves Mountains

17/09/2021 | Flixfilm

The Father Who Moves Mountains på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Daniel Sandu
Skuespillere: Adrian Titieni, Elena Purea, Judith State
Spilletid: 108 min
Land: Romania, Sweden
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Efter hans søn forsvinder under en vandretur på et sneklædt bjerg, vil en pensioneret efterretningsofficer gøre alt – og risikere alt – for at finde ham.

The Father Who Moves Mountains havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Father Who Moves Mountains på YouTube.Se The Father Who Moves Mountains på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Father Who Moves Mountains ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Father Who Moves Mountains stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Father Who Moves Mountains, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Father Who Moves Mountains er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar