Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Festival of Troubadours

The Festival of Troubadours

02/09/2022 | Flixfilm

The Festival of Troubadours på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Özcan Alper
Skuespillere: Kivanç Tatlitug, Settar Tanriögen, Çinar Babiz
Spilletid: 102 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En uventet genforening af en omrejsende musiker og hans søn åbner gamle sår, da de to begiver sig ud på en lang rejse til en troubadurfestival.

The Festival of Troubadours havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Festival of Troubadours på YouTube.Se The Festival of Troubadours på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Festival of Troubadours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Festival of Troubadours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Festival of Troubadours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Festival of Troubadours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar