Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fifth Element

The Fifth Element

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se The Fifth Element på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Luc Besson
Skuespillere: Bruce Willis, Gary Oldman, Ian Holm, Milla Jovovich
Spilletid: 126 min
Land: France
Sprog: English, Swedish, German, Arabic, Egyptian (Ancient)
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: I denne fantasifulde science fiction-klassiker skal en taxichauffør forsøge at hjælpe et smukt rumvæsen, der muligvis kan redde verden.


Se The Fifth Element på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fifth Element (Det Femte Element) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fifth Element (Det Femte Element) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fifth Element herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fifth Element (Det Femte Element) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fifth Element stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar