Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fifth Element

The Fifth Element

15/12/2017 | Flixfilm

Se The Fifth Element på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Luc Besson
Skuespillere: Bruce Willis, Gary Oldman, Ian Holm, Milla Jovovich
Spilletid: 126 min
Land: France, UK, USA
Sprog: English, Swedish, German, Arabic, Egyptian (Ancient)
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I denne fantasifulde science fiction-klassiker skal en taxichauffør forsøge at hjælpe et smukt rumvæsen, der muligvis kan redde verden.

The Fifth Element (Det Femte Element) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Fifth Element på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Fifth Element (Det Femte Element) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fifth Element stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fifth Element, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fifth Element (Det Femte Element) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar