Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fifth Estate

The Fifth Estate

14/10/2015 | Flixfilm

Se The Fifth Estate på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Bill Condon
Skuespillere: Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl, Carice van Houten
Spilletid: 128 min
Land: United States, India, Belgium
Sprog: English, Icelandic, Swahili, Arabic
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Dette faktabaserede drama gennemgår det kontroversielle men revolutionerende websted WikiLeaks første dage og den uundgåelige konflikt, det skabte.

The Fifth Estate havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Fifth Estate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Fifth Estate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fifth Estate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fifth Estate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fifth Estate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar