Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fifth Estate

The Fifth Estate

14/10/2015 | Flixfilm

Se The Fifth Estate på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Bill Condon
Skuespillere: Peter Capaldi, David Thewlis, Anatole Taubman, Alexander Beyer
Spilletid: 128 min
Land: USA, India, Belgium
Sprog: English, Icelandic, Swahili, Arabic
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Dette faktabaserede drama gennemgår det kontroversielle men revolutionerende websted WikiLeaks første dage og den uundgåelige konflikt, det skabte.


Se The Fifth Estate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Fifth Estate havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fifth Estate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fifth Estate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fifth Estate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fifth Estate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar