Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fight for Justice: Paolo Guerrero

The Fight for Justice: Paolo Guerrero

05/10/2022 | Flixfilm

The Fight for Justice: Paolo Guerrero på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nikko Ponce, Alex Amato, Tatiana Espinoza
Spilletid: N/A
Land: Peru
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Den peruvianske fodboldstjerne Paolo Guerrero fører en svær retssag efter at have testet positiv for kokain i månederne op til VM. Baseret på en sand historie.

The Fight for Justice: Paolo Guerrero (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fight for Justice: Paolo Guerrero på YouTube.Se The Fight for Justice: Paolo Guerrero på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Fight for Justice: Paolo Guerrero (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fight for Justice: Paolo Guerrero (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fight for Justice: Paolo Guerrero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fight for Justice: Paolo Guerrero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar