Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fighter

The Fighter

20/12/2014 | Flixfilm

Se The Fighter på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: David O. Russell
Skuespillere: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams, Melissa Leo
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Efter en serie nederlag får en bokser lysten til at bokse tilbage med hjælp fra sin træner og halvbror, der selv engang var en talentfuld bokser.


Se The Fighter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Fighter havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fighter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fighter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fighter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fighter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar