Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fighter

The Fighter

20/12/2014 | Flixfilm

The Fighter på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: David O. Russell
Skuespillere: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Efter en serie nederlag får en bokser lysten til at bokse tilbage med hjælp fra sin træner og halvbror, der selv engang var en talentfuld bokser.Se The Fighter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Fighter havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fighter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Fighter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fighter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fighter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fighter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar