Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Figo Affair: The Transfer that Changed Football

The Figo Affair: The Transfer that Changed Football

25/08/2022 | Flixfilm

The Figo Affair: The Transfer that Changed Football på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Ben Nicholas, David Tryhorn
Skuespillere: Roberto Carlos, José Ramón de la Morena, José Félix Díaz
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Spanish, Catalan, Portuguese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne dokumentar sætter fokus på en af de mest kontroversielle handler i fodboldhistorien og den ekstraordinære spiller i centrum af det hele: Luís Figo.Se The Figo Affair: The Transfer that Changed Football på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Figo Affair: The Transfer that Changed Football havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Figo Affair: The Transfer that Changed Football på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Figo Affair: The Transfer that Changed Football ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Figo Affair: The Transfer that Changed Football stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Figo Affair: The Transfer that Changed Football, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Figo Affair: The Transfer that Changed Football er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Figo Affair: The Transfer that Changed Football

  1. Michael - kl. 16:40, 02-09-2022:

    Ok dokumentar, som ikke ændrer meget på opfattelsen af at Figo var mere interesseret i penge end sin status i Barca.

Skriv kommentar