Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Final Countdown

The Final Countdown

04/02/2015 | Flixfilm

Se The Final Countdown på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Don Taylor
Skuespillere: Kirk Douglas, Martin Sheen, Katharine Ross
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese, Russian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Hvad nu hvis et amerikansk hangarskib (med moderne ildkraft) blev tidsforskudt tilbage til Stillehavet i nærheden af Pearl Harbor d. 7. december 1941?

The Final Countdown havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Final Countdown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Final Countdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Final Countdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Final Countdown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Final Countdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar