Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Final Countdown

The Final Countdown

04/02/2015 | Flixfilm

The Final Countdown på Netflix

Produktionsår: 1980
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Don Taylor
Skuespillere: Kirk Douglas, Martin Sheen, Katharine Ross
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese, Russian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Hvad nu hvis et amerikansk hangarskib (med moderne ildkraft) blev tidsforskudt tilbage til Stillehavet i nærheden af Pearl Harbor d. 7. december 1941?

The Final Countdown havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Final Countdown på YouTube.Se The Final Countdown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Final Countdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Final Countdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Final Countdown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Final Countdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar