Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Final Cut

The Final Cut

04/03/2015 | Flixfilm

Se The Final Cut på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Omar Naim
Skuespillere: Robin Williams, Mira Sorvino, Jim Caviezel, Mimi Kuzyk
Spilletid: 95 min
Land: USA, Canada, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: I denne fremtidsvision, hvor hukommelsesimplantater er virkelighed, spiller Robin Williams hovedrollen som en "klipper", der redigerer folks digitale minder.


Se The Final Cut på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Final Cut havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Final Cut ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Final Cut:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Final Cut er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Final Cut stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar