Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Final Girl

The Final Girl

31/05/2014 | Flixfilm

Se The Final Girl på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Todd Verow
Skuespillere: Wendy Delorme, Brenda Velez, Judy Minx, Émilie Jouvet
Spilletid: 80 min
Land: USA, France
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.5

Beskrivelse: I de skyggefulde baggyder i Paris sammenflettes tre kvinders liv, da Leena, en bekendt af dem alle tre, forsvinder på mystisk vis.


Se The Final Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Final Girl havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Final Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Final Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Final Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Final Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar