Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Final Girls

The Final Girls

01/02/2017 | Flixfilm

Se The Final Girls på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Todd Strauss-Schulson
Skuespillere: Taissa Farmiga, Malin Akerman, Alexander Ludwig, Nina Dobrev
Spilletid: 88 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En teenager opdager, at hun er fanget i kultgyserfilmen Camp Bloodbaths fiktive verden, en film som hendes nu afdøde mor spillede hovedrollen i for 20 år siden.


Se The Final Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Final Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Final Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Final Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Final Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Final Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar