Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Final Girls

The Final Girls

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Se The Final Girls på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Todd Strauss-Schulson
Skuespillere: Taissa Farmiga, Malin Akerman, Alexander Ludwig, Nina Dobrev
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En teenager opdager, at hun er fanget i kultgyserfilmen Camp Bloodbaths fiktive verden, en film som hendes nu afdøde mor spillede hovedrollen i for 20 år siden.


Se The Final Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Final Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Final Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Final Girls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Final Girls er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Final Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar