Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Final Girls

The Final Girls

01/08/2021 | Flixfilm

The Final Girls på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Crime, Fantasy
Instruktion: Todd Strauss-Schulson
Skuespillere: Taissa Farmiga, Malin Akerman, Adam Devine
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En teenager opdager, at hun er fanget i kultgyserfilmen Camp Bloodbaths fiktive verden, en film som hendes nu afdøde mor spillede hovedrollen i for 20 år siden.Se The Final Girls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Final Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Final Girls på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Final Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Final Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Final Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Final Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar