Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Final Table

The Final Table

20/11/2018 | Ingen kommentarer

Se The Final Table på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Andrew Knowlton
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Elitekokkehold skaber ikoniske retter fra ni forskellige lande i kampen for at imponere verdens mest krævende smagsløg i denne stjernespækkede konkurrence.


Se The Final Table på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Final Table (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Final Table (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Final Table herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Final Table er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Final Table (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar