Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Final Table

The Final Table

20/11/2018 | Flixfilm

Se The Final Table på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Andrew Knowlton
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Elitekokkehold skaber ikoniske retter fra ni forskellige lande i kampen for at imponere verdens mest krævende smagsløg i denne stjernespækkede konkurrence.

The Final Table (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Final Table på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Final Table (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Final Table (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Final Table, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Final Table er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar