Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Finest Hours

The Finest Hours

19/10/2017 | Flixfilm

Se The Finest Hours på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama, History, Thriller
Instruktør: Craig Gillespie
Skuespillere: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster, Eric Bana
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da en voldsom storm på Atlanterhavet flår to olietankere i stykker, foretager kystvagten en heltemodig redningsaktion for at redde besætningernes liv.


Se The Finest Hours på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Finest Hours havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Finest Hours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Finest Hours herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Finest Hours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Finest Hours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar