Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Finest Hours

The Finest Hours

19/10/2017 | Flixfilm

The Finest Hours på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Craig Gillespie
Skuespillere: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da en voldsom storm på Atlanterhavet flår to olietankere i stykker, foretager kystvagten en heltemodig redningsaktion for at redde besætningernes liv.Se The Finest Hours på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Finest Hours havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Finest Hours på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Finest Hours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Finest Hours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Finest Hours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Finest Hours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar