Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Finest Hours

The Finest Hours

19/10/2017 | Ingen kommentarer

Se The Finest Hours på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktør: Craig Gillespie
Skuespillere: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster, Eric Bana
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Da en voldsom storm på Atlanterhavet flår to olietankere i stykker, foretager kystvagten en heltemodig redningsaktion for at redde besætningernes liv.


Se The Finest Hours på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Finest Hours havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Finest Hours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Finest Hours herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Finest Hours er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Finest Hours stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar