Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Firefly

The Firefly

09/06/2017 | Flixfilm

Se The Firefly på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Ana Maria Hermida
Skuespillere: Carolina Guerra, Olga Segura, Manuel José Chaves, Luis Fernando Orozco
Spilletid: 85 min
Land: Colombia, USA
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Efter sin brors pludselige død finder den unge hustru Lucia sammen med hans forlovede i deres fælles sorg og oplever en forelskelse.


Se The Firefly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Firefly havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Firefly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Firefly:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Firefly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Firefly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar