Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Firefly

The Firefly

09/06/2017 | Flixfilm

The Firefly på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktion: Ana Maria Hermida
Skuespillere: Carolina Guerra, Olga Segura, Manuel José Chaves
Spilletid: 85 min
Land: Colombia, United States
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter sin brors pludselige død finder den unge hustru Lucia sammen med hans forlovede i deres fælles sorg og oplever en forelskelse.

The Firefly havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Firefly på YouTube.Se The Firefly på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Firefly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Firefly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Firefly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Firefly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar