Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Firm

03/07/2018 | Flixfilm

Se The Firm på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Tom Cruise, Jeanne Tripplehorn, Gene Hackman, Hal Holbrook
Spilletid: 154 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en uddannet fra Harvard Law School får job hos et prestigefyldt firma, ignorerer han advarslen fra sin kone, som frygter, at aftalen er for god til at være sand.

The Firm (Firmaets mand) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Firm på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Firm (Firmaets mand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Firm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Firm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Firm (Firmaets mand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar