Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Firm

03/07/2018 | Flixfilm

Se The Firm på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Tom Cruise, Jeanne Tripplehorn, Gene Hackman, Hal Holbrook
Spilletid: 154 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da en uddannet fra Harvard Law School får job hos et prestigefyldt firma, ignorerer han advarslen fra sin kone, som frygter, at aftalen er for god til at være sand.


Se The Firm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Firm (Firmaets mand) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Firm (Firmaets mand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Firm herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Firm (Firmaets mand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Firm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar