Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The First Lady

The First Lady

20/12/2019 | Flixfilm

Se The First Lady på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Adult, Drama
Instruktør: Alain Payet
Skuespillere: Laure Sainclair, Élodie Chérie, Roberto Malone, David Perry
Spilletid: 100 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En prostitueret drømmer om et bedre liv og møder en velhavende virksomhedsarving, som er blevet forvandlet til et barn af sin onde onkel.

The First Lady havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The First Lady på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The First Lady ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The First Lady stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The First Lady, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The First Lady er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar