Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The First Lady

The First Lady

20/12/2019 | Flixfilm

The First Lady på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Viola Davis, Michelle Pfeiffer, Gillian Anderson
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En prostitueret drømmer om et bedre liv og møder en velhavende virksomhedsarving, som er blevet forvandlet til et barn af sin onde onkel.

The First Lady havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The First Lady på YouTube.Se The First Lady på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The First Lady ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The First Lady stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The First Lady, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The First Lady er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar