Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The First Line

The First Line

20/09/2016 | Flixfilm

Se The First Line på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Coerte Voorhees, John Voorhees
Skuespillere: Pantelis Kodogiannis, Kassandra Voyagis, Giancarlo Giannini, Paul Freeman
Spilletid: 91 min
Land: USA, Greece, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: To målrettede advokater fra Athen står i spidsen for et sagsanlæg mod British Museum, der skal skaffe Parthenon-skulpturerne tilbage til Grækenland.


Se The First Line på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe First Line havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The First Line ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The First Line herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The First Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The First Line stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar