Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The First Line

The First Line

20/09/2016 | Flixfilm

The First Line på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama
Instruktion: Coerte Voorhees, John Voorhees
Skuespillere: Pantelis Kodogiannis, Kassandra Voyagis, Giancarlo Giannini
Spilletid: 91 min
Land: United States, Greece, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: To målrettede advokater fra Athen står i spidsen for et sagsanlæg mod British Museum, der skal skaffe Parthenon-skulpturerne tilbage til Grækenland.

The First Line havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The First Line på YouTube.Se The First Line på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The First Line ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The First Line stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The First Line, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The First Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar