Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The First Purge

The First Purge

12/02/2020 | Flixfilm

Se The First Purge på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Gerard McMurray
Skuespillere: Y'lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En narkobaron får en politisk opvågning, da han forsøger at overleve en nat i sit kvarter, hvor al kriminalitet er lovlig.

The First Purge havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The First Purge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The First Purge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The First Purge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The First Purge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The First Purge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar