Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The First Wives Club

The First Wives Club

01/01/2017 | Flixfilm

Se The First Wives Club på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy
Instruktør: Hugh Wilson
Skuespillere: Goldie Hawn, Bette Midler, Diane Keaton, Maggie Smith
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Efter en vens selvmord, da eksmanden har forladt hende til fordel for en yngre model, udtænker tre kvinder hævn over deres svigefulde eksmænd.


Se The First Wives Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe First Wives Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The First Wives Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The First Wives Club herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The First Wives Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The First Wives Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar