Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The First Wives Club

The First Wives Club

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se The First Wives Club på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy
Instruktør: Hugh Wilson
Skuespillere: Goldie Hawn, Bette Midler, Diane Keaton, Maggie Smith
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Efter en vens selvmord, da eksmanden har forladt hende til fordel for en yngre model, udtænker tre kvinder hævn over deres svigefulde eksmænd.


Se The First Wives Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The First Wives Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The First Wives Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The First Wives Club herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The First Wives Club er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The First Wives Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar