Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fitzgerald Family Christmas

The Fitzgerald Family Christmas

22/11/2013 | Ingen kommentarer

Se The Fitzgerald Family Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Edward Burns
Skuespillere: Kerry Bishé, Edward Burns, Heather Burns, Marsha Dietlein
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Tingene bliver komplicerede, da en fraværende far – som forlod sin kone og deres børn 20 år tidligere – meddeler, at han har i sinde at komme hjem til jul.


Se The Fitzgerald Family Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fitzgerald Family Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fitzgerald Family Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fitzgerald Family Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fitzgerald Family Christmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fitzgerald Family Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar