Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fitzgerald Family Christmas

The Fitzgerald Family Christmas

22/11/2013 | Flixfilm

Se The Fitzgerald Family Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Edward Burns
Skuespillere: Kerry Bishé, Edward Burns, Heather Burns, Marsha Dietlein
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Tingene bliver komplicerede, da en fraværende far – som forlod sin kone og deres børn 20 år tidligere – meddeler, at han har i sinde at komme hjem til jul.


Se The Fitzgerald Family Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Fitzgerald Family Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fitzgerald Family Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fitzgerald Family Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fitzgerald Family Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fitzgerald Family Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar