Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Five Juanas

The Five Juanas

06/10/2021 | Flixfilm

The Five Juanas på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Zuria Vega, Renata Notni, Oka Giner
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Fem kvinder med det samme modermærke sætter sig for at finde sandheden om deres fortid og afdækker et tragisk net af løgne udtænkt af en magtfuld politiker.

The Five Juanas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Five Juanas på YouTube.Se The Five Juanas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Five Juanas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Five Juanas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Five Juanas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Five Juanas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar