Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Five-Year Engagement

The Five-Year Engagement

22/05/2020 | Flixfilm

The Five-Year Engagement på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Nicholas Stoller
Skuespillere: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt
Spilletid: 124 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et ungt forlovet par opdager, at jo mere de lærer hinanden at kende, jo mere usikker bliver sandsynligheden for, at de gennemfører deres kommende bryllup.Se The Five-Year Engagement på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Five-Year Engagement havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Five-Year Engagement på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Five-Year Engagement ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Five-Year Engagement stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Five-Year Engagement, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Five-Year Engagement er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar