Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Fix

14/12/2018 | Flixfilm

Se The Fix på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jimmy Carr, D.L. Hughley, Katherine Ryan, Mona Chalabi
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Komikerne Jimmy Carr, D.L. Hughley og Katherine Ryan tackler verdens problemer med hjælp fra skiftende, sjove gæster og en rigtig ekspert.

The Fix (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Fix på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Fix (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fix (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fix, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fix er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar