Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Fix

14/12/2018 | Flixfilm

The Fix på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Comedy, Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jimmy Carr, D.L. Hughley, Katherine Ryan
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Komikerne Jimmy Carr, D.L. Hughley og Katherine Ryan tackler verdens problemer med hjælp fra skiftende, sjove gæster og en rigtig ekspert.

The Fix (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fix på YouTube.Se The Fix på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Fix (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fix (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fix, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fix er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar