Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The F**k-It List

The F**k-It List

02/07/2020 | Flixfilm

Se The F**k-It List på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en flittig sidsteårselev i high school laver en drengestreg, som i den grad giver bagslag, udfærdiger han en fortrydelsesliste over ting, han måske kan nå at gøre om.


Se The F**k-It List på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The F**k-It List havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The F**k-It List ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The F**k-It List:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The F**k-It List er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The F**k-It List stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar