Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Flash’ sæson 3 på Netflix nytårsaftensdag

‘The Flash’ sæson 3 på Netflix nytårsaftensdag

27/12/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er i julehumør og ved at mange af deres medlemmer tilbringer højtiden foran fjernsynet med film eller serier. Derfor vil det sikkert glæde mange superheltefans, at tredje sæson af ‘The Flash’ får premiere på Netflix Danmark den 31. december.

Det oplyser Netflix i en opdatering på Twitter, som kan ses nederst i artiklen. I selvsamme opdatering ses der også andre kommende film og serier.

Det kommer umiddelbart som en mindre overraskelse, at ‘The Flash’ sæson 3 allerede bliver tilgængelig på Netflix her i landet i denne uge, da det blot er få måneder siden at sæson 2 havde premiere. Oftest går der nemlig måneder eller år før der kommer nye afsnit af serier på Netflix.

‘The Flash’ er en anmelderrost superhelte-serie fra DC Comics, som handler om Barry Allen / Flash, der kan bevæge sig med overmenneskelig hastighed, der benytters til at rydde ud i de kriminelleog ondskabfulde i byen Central City.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden man hovedsløs kaster sig over den nye sæson, så kan det anbefales at se serierne ‘Legends of Tomorrow‘, ‘Arrow‘, samt ‘Supergirl’ (som af uransagelige årsager ikke er at finde på Netflix), da nogle af historierne har forbindelse til hinanden. ‘The Flash’ er i øvrigt en spin-off på ‘Arrow’

LÆS OGSÅ   Storslået trailer til prequel-serien 'The Witcher: Blood Origin'

I USA vises fjerde sæson af ‘The Flash’ på nuværende tidspunkt og sæsonen slutter først til januar 2018, hvilket antageligvis må betyde, at der kommer til at gå en del måneder før sæson 4 kan forventes at være at finde på Netflix. Flixfilm formoder, at den vil få premiere i Danmark omkring oktober 2018.

Se ‘The Flash‘ på Netflix Danmark.2 kommentarer til ‘The Flash’ sæson 3 på Netflix nytårsaftensdag

  1. Nikolj - kl. 23:32, 28-12-2017:

    Endelig det har jeg ventet MEGA længe på

  2. Poul Johannsen - kl. 22:22, 31-12-2017:

    Tusind tak for sæson 3 af The Flash. Godt nytår

Skriv kommentar