Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Flash’ sæson 8 kommer i november

‘The Flash’ sæson 8 kommer i november

22/10/2022 | Flixfilm

Lidt over et halv år efter at Netflix havde premiere på nye afsnit af superhelte-serien ‘The Flash’, kan streamingtjenesten oplyse at flere episoder er på trapperne.

‘The Flash’ sæson 8 spurter ind på Netflix Danmark den 16. november – præcis et år efter at sæsonen havde premiere på amerikansk tv.

Det er på nuværende tidspunkt om der er tale om hele ottende sæson, som er på 20 episoder, eller om det blot er de første fem ‘Armageddon’-episoder som kan streames fra premieredatoen.

Serien holdt nemlig en pause på tre måneder mellem afsnit 5 og 6. Det er derfor en mulighed at den resterende sæson – fra afsnit 6 og frem – først vil lande på streamingtjenesten i begyndelsen af marts 2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Flash’ følger retsmedicineren Barry Allen (Grant Gustin), der er vågnet op af sin koma med fantastiske og lynhurtige evner efter at have været udsat for en usandsynlig begivenhed hvor han på en og samme tid stod for tæt på en eksploderende partikelaccelerator og blev ramt af et lyn.

LÆS OGSÅ:   Nye afsnit af 'Outlander' kommer snart på Netflix

Han beslutter sig derfor for at bruge sine nye evner til at bekæmpe kriminelle og andre mennesker med superkræfter. I sæson 8 er Deathstorm — en ond version af Ronnie Raymond/Firestorm (Robbie Amell), som døde i begyndelsen af sæson 2, stadig derude og laver kaos.

‘The Flash’ foregår i det såkaldte “Arrowverse”, som er skabt af DC Comics, hvor også Supergirl, Legends of Tomorrow, Black Lightning og Batwoman har deres gang.

Det er blevet annonceret, at der også kommer en niende sæson af ‘The Flash, som dog også bliver den sidste. Sæson 9 er stadig under optagelse, men forventes at få premiere på amerikansk tv i begyndelsen af 2023.

Se ‘The Flash‘ på Netflix Danmark. Sæson 8 kan ses fra den 16. november.
Skriv kommentar