Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Flintstones

The Flintstones

01/04/2021 | Flixfilm

Se The Flintstones på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Brian Levant
Skuespillere: John Goodman, Elizabeth Perkins, Rick Moranis, Rosie O'Donnell
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Familien Flintstone kommer på det store lærred i denne liveaction-komedie, hvor Fred og Barney kæmper med at håndtere et stresset familie- og arbejdsliv.

The Flintstones havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Flintstones på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Flintstones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Flintstones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Flintstones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Flintstones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar