Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Flintstones

The Flintstones

01/04/2021 | Flixfilm

The Flintstones på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Brian Levant
Skuespillere: John Goodman, Rick Moranis, Rosie O'Donnell
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Familien Flintstone kommer på det store lærred i denne liveaction-komedie, hvor Fred og Barney kæmper med at håndtere et stresset familie- og arbejdsliv.

The Flintstones havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Flintstones på YouTube.Se The Flintstones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Flintstones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Flintstones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Flintstones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Flintstones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar